Le Toy Van Luxusný čajový vozík

180.30 

Compare
EAN: 5060023413244 Kategórie: ,

Popis

Le Toy Van Luxusný čajový vozík
Kto si dá čaj ?! Klasický dvojkolesový čajový vozík s krásnym pruhovaným baldachýnom, má tiež prvky z prírodného dreva. Má tiež otvárateľný šuplík, do ktorého môžete uložiť svoje tajnosti. Nájdete tu aj ilustrácie ponúkaných nápojov a tort a to na oboch stranách vozíka. Detaily v zlatej farbe dodajú čaju o piatej noblesu. Vozík má tiež veľký úložný priestor a držiak na sladkosti.
Vhodné pre použitie s výrobkami Le Toy Van – zmrzliny, zákusky, nápoje.

le toy van

Le Toy Van je rodinná firma s celoživotnou vášňou na výrobu tradičných drevených hračiek. Ich príbeh započal v roku 1995 v anglickom Surrey. Zakladateľ firmy Georges Le Van vtedy vyrobil prvú hračku Le Toy Van – domček pre bábiky. Jeho vízia bola jednoduchá, vyrobiť s láskou krásne a unikátne hračky, ktoré obstoja aj v skúške času. Inšpiráciou pre neho bol jeho syn Steven, pomáhal otcovi počas detstva testovať výtvory. Dnes hrdo pokračuje v odkaze svojho otca.
Klasické hračky Le Toy Van sa predávajú po celom svete, prvotná vízia je však stále rovnaká. Produkty sú navrhnuté vo Veľkej Británii, firma spolupracuje iba s výrobcami, ktorí dodržiavajú etický kódex. Každý dielik je vyrobený so starostlivosťou, z pevného a udržateľného dreva. Hračky Le Toy Van získali mnoho ocenení za dizajn, kvalitu, bezpečnosť, udržateľnosť a tiež vzdelávaciu hodnotu.

Ďalšie informácie

EAN

5060023413244

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Le Toy Van Luxusný čajový vozík”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *