Záruka a bezpečnosť


Poistenie predĺženej záruky (PPZ)
Férové poistenie predĺženej záruky až na 5 rokov
Elektrické spotrebiče iste plánujete užívať aj po uplynutí 2-ročnej zákonnej záruky, kedy pravdepodobnosť výskytu porúch na spotrebičoch výrazne rastie. Opravy sú dnes drahou záležitosťou a u väčších spotrebičov zaplatíte už za príjazd opravára a úvodnú diagnostiku porúch. Pokiaľ nemá opravár potrebný náhradný diel, zaplatíte ďalšie peniaze za jeho opätovný výjazd. Spotrebič ešte nie je opravený, ale Vy už ste o niekoľko sto Euro chudobnejší. Poistenie predĺženej záruky (PPZ) Vás týchto problémov aj nákladov zbaví. VIP varianta dokonca garantuje opravu spotrebiča do 5 dní a ďalšie benefity (napr. u práčok kryje ložiska).

Predĺžená záruka teraz s darčekom
Pri zakúpení akéhokoľvek televízora dostanete zdarma prístup k internetovej televízii sweet.tv na obdobie 3 mesiacov v hodnote 29,90 €. Prístupový kód na bezplatné sledovanie vám bude zaslaný e-mailom do 3 dní. V prípade nákupu v kamennom obchode vám kód osobne odovzdá predajca.

Klúčové vlastnosti

  • Chráni prístroj v porovnateľnom rozsahu ako zákonná záruka výrobcu.
  • Plynulo nadväzuje na zákonnú záruku.
  • Možnosť predĺženia záruky o 12, 24 alebo 36 mesiacov
  • Nulová spoluúčasť, nič nedoplácate.
  • Hodnotu plnenia neznižujeme o amortizáciu, náklady hradíme až do výšky obstarávacej ceny.
  • Zaplatíme za Vás náklady na opravu.
  • V prípade neopraviteľnosti výrobku za Vás zaplatíme náklady na nový prístroj porovnateľných parametrov.

Informácie o poisťovateľovi
Poisťovňa AWP P&C Česká republika – odštepný závod je poisťovateľom tohto produktu. Asistenčná spoločnosť AWP Solutions ČR a SR, s.r.o. je sprostredkovateľ služieb poisťovateľa, vybavuje pre poisťovňu likvidačné služby a prevádzku asistenčného centra. Logo Allianz Assistance bolo použité s vedomím AWP P & C SE, so sídlom 93400 Saint Ouen, 7, Rue Dora Maar, Francúzska republika, ktorá je jeho vlastníkom.