Jura Z10 Aluminium Black

1,808.10 

Značka
Značka Jura
Typ
Typ kávovaru Automatické
Vlastnosti
Prikon (W) 1450
Tlak (bar) 15
Objem nádoby na vodu (l) 2.4
Funkcia
Funkcia Automatické čistenie , Automatické vypnutie , Časovač , Displej , Dve šálky , Jedna šálka , Mletá káva , Mliečny systém , Mlynček , Termoblok , Zásobník na kávu
Stav tovaru
Stav tovaru Len nové

Compare
EAN: 7610917154883 Kategórie: ,

Popis

Jura Z10 čierna

 

Čerstvo mletá káva, nie z kapsúl
Nový kávovar JURA Z10 je majstrovským dielom švajčiarskeho inžinierstva, ktoré zdvojnásobuje ponuku kávových špecialít. Stlačením jediného tlačidla môžete pripraviť celé spektrum tradičných horúcich nápojov, od intenzívneho espressa až po moderné flat white, ale vďaka jedinečnému mlynčeku P.R.G. (Product Recognising Grinder), ktorý rozpozná zvolenú kávovú špecialitu a podľa toho okamžite a presne nastaví jemnosť mletia, vám JURA Z10 otvára úplne novú dimenziu pôžitku z kávových špecialít Cold Brew.

Spoločnosť JURA vyvinula priekopnícky proces studenej extrakcie, pri ktorom sa studená voda pomaly pretláča cez čerstvo namletú kávu pod vysokým tlakom. Výsledkom je úplne nový spôsob vychutnávania kávy – osviežujúci, dodávajúci energiu a s nádherne vyváženou arómou.

Tento vynikajúci prémiový kávovar je vybavený 4,3″ dotykovým displejom a otočným spínačom Blue Crystal. Vďaka funkcii automatickej voľby je jeho používanie mimoriadne jednoduché a intuitívne. Funkcia automatickej voľby splní všetky vaše individuálne želania v podobe Cold Brew, Extra Shot, dvojitej porcie alebo množstva mletej kávy. Kávovar zaujme aj svojím nadčasovým dizajnom. Konvexne konkávny predný panel je viditeľným dôkazom pozornosti venovanej detailom a absolútnej precíznosti pri výrobe.

JURA Z10 – špecialista na špeciálnu kávu HOT & COLD

K dispozícii je aj JURA Z10 ALUMINIUM Black, ktorý sa líši farbou, alebo JURA Z10 ALUMINIUM Dark Inox Signature Line, ktorý má hliníkový predný a horný panel.

Nový mlynček P.R.G. na rozpoznávanie výrobkov
Na zabezpečenie optimálneho mletia kávových zŕn pre každú špecialitu vyvinuli inžinieri spoločnosti JURA mlynček, ktorý rozpozná jednotlivé špeciality. Mlynček na rozpoznávanie výrobkov (P.R.G.) je elektronicky riadený vysoko výkonný mlynček, ktorý sa v zlomku sekundy prispôsobí vopred definovanej konzistencii mletia – oveľa rýchlejšie a presnejšie, ako by to bolo možné manuálne. Jeho spektrum siaha od veľmi jemného mletia vhodného pre krátke klasiky až po veľmi hrubé mletie pre dlhé špeciality. Milovníci kávy sa však nemusia obávať, pretože nastavenie prebieha automaticky pri každom výbere nápoja a v prípade záujmu ho možno nastaviť aj individuálne pred každou prípravou.

Cold Brew – extrémna čerstvosť
Vďaka procesu extrakcie za studena dokáže kávovar JURA Z10 pripraviť aj lahodné studené kávové špeciality. Zatiaľ čo mnohé bežné studené kávové nápoje sa pripravujú najmä z horúcej kávy, ktorá sa následne ochladí, v tomto kávovare prebieha samotná extrakcia studenou vodou, ktorá sa pod vysokým tlakom pretláča cez hrubo zomletú kávu. Konečným výsledkom je prírodný, energizujúci a osviežujúci nápoj, v ktorom si môžete naplno vychutnať ovocnú arómu kávy bez toho, aby vás zahltila horkosť. Všetko ostatné by bola len studená káva.

Pražiaca jednotka ôsmej generácie s 3D procesom praženia
Pražiaca jednotka je srdcom každého automatického kávovaru. Pre kávovar JURA Z10 bola vytvorená už ôsma generácia. Táto jedinečná technológia 3D sparovania zabezpečuje rovnomerné prúdenie vody cez mletú kávu. Vďaka tomu je aróma kávy maximálne využitá, a to pri horúcich aj studených kávových špecialitách.

Trvalá elegancia
Dizajn a starostlivý výber materiálov zohrávajú dôležitú úlohu pri trvanlivosti výrobku. Spoločnosť JURA sa vždy snaží dosiahnuť dizajn, vďaka ktorému budú ľudia hrdí na to, že vlastnia takýto výrobok, a ktorý bude aj po mnohých rokoch vyzerať sviežo a moderne. Celková kvalita, odolnosť, kvalitné materiály a maximálna technická precíznosť zaručujú kulinársku a estetickú dokonalosť počas celej životnosti zariadenia. Konvexne konkávny predný panel kávovaru JURA Z10 vyjadruje najvyššiu úroveň remeselného spracovania. Nádržka na vodu s elegantným vlnovitým dizajnom a harmonický kryt filtra sú len dva príklady pozornosti venovanej detailom, ktorá je pre kávovary JURA taká typická.

Kávovar je vybavený systémom JURA WiFi Connect, ktorý umožňuje komunikáciu s vaším smartfónom alebo tabletom. Ku kávovaru sa jednoducho pripojíte pomocou aplikácie J.O.E.® (k dispozícii na stiahnutie na Google Play a App Store), ktorá ponúka rýchle a stabilné pripojenie. Prostredníctvom WiFi môžete dokonca ku kávovaru pripojiť viacero mobilných zariadení alebo príslušenstva JURA súčasne.

Hlavné výhody kávovaru JURA Z10:
SVETOVÁ NOVINKA – priekopník v príprave HORÚCICH A STUDENÝCH variantov kávových špecialít vrátane mliečnych káv – PROCES STUDENEJ EXTRAKTÁCIE
jedinečný elektronicky riadený vysoko výkonný mlynček P.R.G. (Product Recognising Grinder)
pulzný extrakčný proces (P.E.P.®) pre dokonalé sparovanie kávy (platí aj pre krátke kávové špeciality, ako je espresso a ristretto)
Inteligentný a inteligentný vodný systém CLARIS (I.W.S.®), ktorý zaručuje dokonalú filtráciu presnej dávky vody a výmenu podľa aktuálneho použitia, vďaka týmto filtrom nie je potrebné kávovar odvápňovať
funkcia automatického výberu – kávovar si zapamätá vaše obľúbené nápoje a automaticky im prispôsobí základnú obrazovku
technológia jemnej peny
všetky nápoje vrátane COLD BREW jedným stlačením tlačidla, OneTouch
ovládanie prostredníctvom dotykovej obrazovky a otočného voliča Blue Crystal
Sparovacia jednotka ôsmej generácie s 3D procesom sparovania
WiFi Connect na ovládanie smartfónu/tabletu v balení a už zapojený do kávovaru
32 jednotlivých nápojov

Špecifikácie: Kávovar je určený na prípravu kávy a nápojov:

Proces extrakcie za studena: áno
Inteligentný predhrev: áno
Technológia 3D extrakcie: Áno
Automatické nastavenie mlynčeka (A.G.A.): Áno
Aktívne sledovanie kávových zŕn: Áno
Automatické prepínanie mlieka/mliečnej peny: Áno
JURA Cockpit so zobrazením stavu údržby: Áno
WiFi pripojenie k domácej sieti: Áno
WiFi Connect

Rozmery: 32 x 38 x 45 cm
Hmotnosť: 13 kg

Ďalšie informácie

EAN

7610917154883

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Jura Z10 Aluminium Black”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *