Jura ENA 8 Nordic White

778.30 

Značka
Značka Jura
Typ
Typ kávovaru Automatické
Vlastnosti
Prikon (W) 1450
Tlak (bar) 15
Objem nádoby na vodu (l) 1.1
Funkcia
Funkcia Automatické čistenie , Automatické vypnutie , Časovač , Displej , Dve šálky , Jedna šálka , Mletá káva , Mliečny systém , Mlynček , Termoblok , Zásobník na kávu
Stav tovaru
Stav tovaru Jarný výpredaj , Len nové

Compare
EAN: 7610917154920 Kategórie: ,

Popis

Jura ENA 8 Nordic White

Chcete si vychutnať skvelú kávu na minimálnom priestore? Kávovar ENA 8 v kompaktnom formáte ponúka tú najlepšiu kávu s najmodernejšími technológiami, ako je profesionálny mlynček na arómu a technológia jemnej peny – vďaka funkcii dvoch šálok teraz aj pre dve šálky súčasne. Vďaka čistým líniám a elegantným akcentom zaujme veľkým dizajnom v malom formáte.

 

Jura ENA 8 Nordic White je štýlový automatický kávovar, ktorý vám umožní vychutnať si dokonalú kávu priamo v pohodlí domova. Vďaka príkonu 1450 W a tlaku 15 barov je tento kávovar schopný pripraviť kávu, ktorá nielen výborne chutí, ale má aj bohatú a krémovú penu.
Vďaka 1,1-litrovej nádobe na vodu môžete pripraviť niekoľko šálok kávy naraz a ušetriť si čas. Automatické vypnutie zaisťuje bezpečnosť a šetrí energiu, takže sa nemusíte obávať, že by ste zabudli kávovar vypnúť. Kávovar je vybavený keramickým mlynčekom, ktorý umožňuje nastaviť jemnosť mletia podľa vašich preferencií.
Displej zobrazuje všetky potrebné informácie a umožňuje jednoduché ovládanie kávovaru. Zásobník na kávu je dostatočne veľký, aby ste si mohli vychutnať niekoľko šálok kávy bez potreby častého dopĺňania. Automatické čistenie uľahčuje údržbu kávovaru a zaručuje, že káva bude vždy čerstvá a chutná.
Časovač umožňuje nastaviť prípravu kávy na určitý čas, takže si ju môžete vychutnať hneď po prebudení. Termoblok zabezpečuje optimálnu teplotu vody, ako aj rýchlu prevádzku kávovaru. Mletá káva je ďalšou funkciou, ktorú tento kávovar ponúka, takže si môžete vychutnať kávu bez použitia kávových zŕn.

Ďalšie informácie

EAN

7610917154920

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Jura ENA 8 Nordic White”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *