Odšťavovač Tefal Juice N‘ Clean ZC420E38

154.50 

závitovkový odšťavovač • príkon 150 W • 80 ot/min • objem nádoby na šťavu: 0,8 l • objem nádoby na odpad: 0,8 l • funkcia spätného chodu • funkcia proti odkvapkávaniu.

Compare
EAN: 3016661152665 Kategórie: ,

Popis

 

Tefal Juice N‘ Clean ZC420E38, čierna/nerez

Pripravte si šťavu z čerstvo vylisovaného ovocia a zeleniny, kedykoľvek na ňu dostanete chuť. So závitovkovým odšťavovačom Tefal Juice N‘ Clean ZC420E38 to pre vás bude hračka. Spotrebič funguje na princípe nízkootáčkovej technológie a zo surovín vyťaží maximum. Súčasťou balenia je nádoba na šťavu a odpad, pričom každá z nich disponuje 0,8 l objemom. Na ovládanie slúži predný ovládací panel, ktorý je intuitívny a ľahko sa v ňom zorientujete. Nechýba ani funkcia spätného chodu, ktorá vám pomôže odstrániť zaseknuté ovocie či zeleninu.

Jednoduchá obsluha

Odšťavovač sa ľahko používa a všetky odnímateľné časti je možné umývať pohodlne v umývačke riadu. Vďaka kompaktným rozmerom ho navyše v kuchyni ľahko uskladníte, prípadne sa bude vynímať na kuchynskej linke. Technológia lisovania za studena sa postará o to, že v šťave zostanú zachované všetky dôležité živiny a vitamíny.

 

Kľúčové vlastnosti:

Špičkový závitovkový odšťavovač
Je vybavený nízkootáčkovou technológiou
Pýši sa funkciou proti odkvapkávaniu
Má funkciu spätného chodu
Objem nádoby na šťavu a odpad je 0,8 l

Ďalšie informácie

EAN

3016661152665

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Odšťavovač Tefal Juice N‘ Clean ZC420E38”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *